Lična karta

Telefon:+386 5 335 20 00
Fax:+386 5 335 20 21
Mobilni:+386 51 347 621
E-mail:info@brezavscek.si
Kontakt

Enterijer

Kamen u enterijeru predstavlja prirodan dragulj koji brižljivo oblikujemo tako da bude praktičan i upotrebljiv, a u isto vreme neuništiv.

Mogućnosti su neograničene jer mnoge kamenove možemo obrađivati i koristiti na čitav niz različitih načina.Prostor možemo oblikovati moderno ili klasično i možemo u njemu stvoriti kancelarijsku, svečanu, kućnu ili seosku atmosferu.

Choose a style

Kuhinjski pultovi

Kuhinjski pult od prirodnog kamena, granita ili kvarcita je nesumnjivo najotpornija radna površina koju možete bezbrižno koristiti i jednostavno održavati, a kuhinji daje trajnu zaštitu i neprolaznu lepotu.

» više

Kupatila

Kamen u današnjem kupatilu oplemenjuje prostor koji bi inače služio samo za obavljanje higijenskih potreba, a uz to priziva slike starovremenih, luksuznih kupališta u koja su ljudi išli da se odmore i razonode.

 

» više

Kamini

Kamen obogaćuje kamin i čuva toplotu.Svojom lepotom dopunjava prirodnu privlačnost plamena, a kamin transformiše u središte domaćinstva.

» više

Podne i zidne obloge

Kameni pločnik je sigurno najdugovečniji izbor za površine koje su jako izložene trošenju.To elegantno i plemenito rešenje možemo dopuniti i pravilnim izborom zidnih obloga.

» više

Poslovni prostori

U poslovnom prostoru kamen govori o čvrstini, postojanosti i pouzdanosti.Može se koristiti kao estetski element ili kao radna površina.

» više

Stepenice

Estetika, funkcionalnost i trošenje nigde nisu toliko značajni kao kod stepeništa.Prirodan kamen je i ovde najbolje rešenje koje, osim što garantuje trajnost, pre svega oplemenjuje prostor.

» više

Fontane

Fontane pronalazimo u svim kulturama sa razvijenom arhitekturom i naprednom filozofijom života jer taj naizgled nepotreban dodatak uvek predstavlja jedan nenadani izvor čiste energije, mira i svežine.

» više